Leverancier van kwalitatief hoogwaardige rubber en PU wielbekleding

Maatwerk, korte levertijden en concurrende prijzen!

Rubber en PU wielbekleding

Wielkernen van o.a. staal, RVS en aluminium kunnen worden bekleed met een slijtvaste rubber / PU-kwaliteit en indien nodig worden gebolleerd of voorzien van een profiel. Afhankelijk van het uiteindelijke gebruik van het wiel, wordt de te gebruiken rubber / PU kwaliteit bepaald.

Bij de keuze van rubberkwaliteit zijn diverse factoren van belang:

    • Belasting van de wielen
    • Gewenste grip
    • Soorten slijtage
    • Omgevings- en werktemperatuur
    • Andere omgevingsfactoren

Wij maken rubber en PU wielbekleding voor klanten in de grafische industrie, folie Industrie, houtindustrie, textiel Industrie, verpakkings-, papier, kartonnage industrie en voedingsmiddelenindustrie.

Kwaliteit en ontwikkeling

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van onze rubber- en PU kwaliteiten om nog betere eigenschappen te verkrijgen voor rubber wielbekleding. Hierdoor worden standtijden langer en doorlooptijden korter, maar ook het eindproduct heeft een steeds hogere kwaliteit. Wij maken zeer slijtvaste en scheurbestendige rubber en PU kwaliteiten welke zeer geschikt zijn voor hoge belastingen.

Het resultaat is een zeer sterke en homogene rubber- of PU-laag met een vrijwel perfecte hechting op de metalen wielkern.

De rubber  / PU-wielen kunnen naar specificatie geslepen of geprofileerd worden.

Oplossingen en mogelijkheden in rubber wielbekleding

Heeft u productie- of kwaliteitsproblemen omdat uw rubber wielen of PU wielen snel uitvallen of niet aan uw wensen voldoen?
Graag zoeken wij met u naar een oplossing! Door onze jarenlange ervaring met rubber wielbekleding hebben wij voor vele klantspecifieke problemen een oplossing kunnen bieden.

Meer informatie over rubber en PU wielbekleding

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden, korte levertijden en zeer concurrende prijzen!
Bel 0546 86 11 82 of mail ons: info@egberts-rubber.nl