Rubber en PU producten die volgens tekening of model worden geproduceerd

Rubber en Polyurethaan vormartikelen

Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische rubber en Polyurethaan (PU) vormartikelen en rubber vormdelen maken. Een rubber vormartikel kan worden geproduceerd met behulp van een matrijs en een rubberpers Het rubber vormartikel wordt volgens tekening of model geproduceerd. Zowel in rubber als PU kunnen wij vormen persen tot een omvang van 1500 x 1500 mm.

De matrijs of mal kan door onze gespecialiseerde matrijs bouwers worden gemaakt. De matrijs kunnen wij vervolgens voor u beheren.

Welke rubbersoorten?

Wij verwerken vrijwel alle rubbersoorten, incl. siliconen / Speedycon en diverse PU soorten. Met onze eigen rubberkwaliteiten kunnen aan het materiaal diverse eigenschappen worden meegegeven, omtrent hardheid, kleur, resistentie, etc. Hierdoor zijn de gebruiksmogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Enkele stuks, kleine en grote series!

Wij produceren technische rubber en Polyurethaan vormartikelen in zowel kleine als grote oplage. Voor elke oplage kunt u bij ons terecht, ook voor één exemplaar. Wilt u eerst een testproduct laten maken? Ook dat is geen probleem, informeer naar de vele mogelijkheden.

Verwerking (metalen) onderdelen

Rubber en PU vormartikelen kunnen worden voorzien van een metalen of kunststof onderdeel. Indien gewenst kunnen deze onderdelen aan de rubber of PU  producten worden gehecht.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte ontvangen voor productie van rubber en PU vormartikelen?
Een voorbeel, monster, tekening of schets is meestal voldoende om een offerte te kunnen maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0546 86 11 82 of mail ons: info@egberts-rubber.nl