Rubber en Polyurethaan (Pu) producten

Het leveren van rubber en PU wals-, wiel- en rolbekleding is geen standaard aangelegenheid.
Het is maatwerk, afgestemd op hele specifieke wensen en eisen.

Specifiek maatwerk

Hardheid, bestand zijn tegen slijtage, oliën, oplosmiddelen, chemicaliën, hoge of lage temperaturen en natuurlijk het gebruiksdoel zijn factoren die bepalend zijn voor de keuze van het meest geschikte bekledingsmateriaal. Daarnaast zijn er eisen, die vooral in de levensmiddelen industrie worden gesteld (FDA) die de keuze van het te gebruiken rubbercompound kunnen beïnvloeden.

Meetrapport

Naast een totaal product kunt u ook walsen, wielen en rollen laten naslijpen en/of profileren. De kwaliteit van het slijpen wordt gemeten met een contactloos meetsysteem waarbij wij u van een duidelijk meetrapport zullen voorzien.

Technische rubber en PU vormartikelen

Technische rubber en PU vormartikelen kunnen wij maken tot een omvang van 1500 x 1500 mm.
Met onze persbatterijen kunnen wij vele soorten en afmetingen aan technische rubber vormartikelen maken. Hierbij maken wij gebruiken van een matrijs of mal die wij voor u kunnen laten maken bij gespecialiseerde matrijsbouwers. Zowel kleine of grote series technische rubber vormartikelen die naar uw specificaties geproduceerd worden. Met onze eigen rubberkwaliteiten kan aan het materiaal diverse eigenschappen meegegeven worden wat betreft hardheid, kleur, resistentie, etc. Hierdoor zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Rubberkwaliteiten

Met vele eigen ontwikkelde rubberkwaliteiten leveren wij klantspecifiek maatwerk van zowel kleine als grote series. Wij produceren vele soorten rubberkwaliteiten met zeer specifieke eigenschappen, zoals: hardheid, anti-statisch of juist geleidend, resistentie tegen temperatuur of chemicaliën en oplosmiddelen geleverd kunnen worden. Hiermee zijn wij ook in staat om eventueel bestaande problemen in uw proces op te lossen of om standtijden te verhogen en uitval door problemen te kunnen voorkomen.

Wij informeren u graag over de vele, vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden!